Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Hacettepe Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Hacettepe Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde 14 Haziran 2016 tarihinde sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Hacettepe Üniversitesi bünyesinde istihdam etmek üzere 33 sözleşmeli personel alımı yapacak 

Başvuru

Hacettepe Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alım İlanına başvurular 14 Haziran 2016 tarihinde başladı. İlgili ilan için son başvuru tarihi 28 Haziran 2016 Salı olarak belirlenmişti . İlanda Tabip, Hemşire ve Biyolog personel alımı yapılacağı belirtilmiştir.

Başvuru Şartları

İlgili personel laımı ilanına başvuracak olan adaylarda; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak, 01.01.1981 ve sonrası doğumlu olmak, 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak şartları aranmaktadır.