Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Hakkari İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımında Son Günler

Hakkari İl Özel İdaresi, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile 5393 sayılı Belediyeler Kanununun 49. maddesi gereğince kadro karşılığı teknik hizmetler sınıfında tam zamanlı 11 adet sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. İlgili ilana başvurularda süreç daralıyor. İlana göre;

Alınacak Personel:

* Mühendis

* Harita Mühendisi

* Makine Mühendisi

* Mühendis

* Maden Mühendisi

* Şehir Planlayıcısı

* Ziraat Mühendisi

* İnşaat Teknikeri 

Genel Şartlar:

* Hakkari İl Özel İdaresi sözleşmeli personel alım ilanına başvuracak adaylardan; T.C. vatandaşı olmak, istenilen öğrenim şartlarını taşımak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmamak, görevini devamlı yapmasına engel sağlık durumu olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı alıyor olmamak, 2014 ve 2016 yılı KPSS puanı Mühendisler için (P3) 55 ile Tekniker için (P93) 55 ve üzeri olmak şartlarına haiz olmaları gerekiyor.

İlan Detayları İçin TIKLAYIN.

Başvuru Süreci:

* Hakkari İl Özel İdaresi sözleşmeli personel alım ilanı başvuruları 6 Şubat- 10 Şubat 2017 tarihleri arasında Hakkari İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacak. 

Başvurusu kabul edilen adaylar idaremizin www.hakkariozelidare.gov.tr web adresinden yayınlanacaktır.

Adaylar tek unvan için müracaat hakkına sahiptirler. Giriş sınavı; sözlü/mülakat olarak tek aşamada yapılacaktır.

Sözlü/Mülakatta komisyon Başkan ve Üyelerin takdir edeceği puanlama 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecektir. En az 70 (yetmiş) puan alan aday başarı sıralamasına girmiş sayılacaktır. 

Kazanan Adaylardan İstenilen Belgeler:

* Cumhuriyet Başsavcılığı Adli – Sicil Belgesi

* Resmi Sağlık Kurulu Raporu (Şantiye ve her türlü arazi şartlarında çalışabileceğine dair tam teşekküllü hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu), * Mezun olduğu okul diplomasının aslı veya noter tasdikli sureti

* Erkek adaylar için askerlik ilişiği yoktur belgesi

* 6 Adet fotoğraf

* Yerleşim yeri belgesi