Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KPSS Puan Şartı İle Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesitesi tarafından bir ilan yayımlandı. Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile yayımlanan ilanda Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinin 2016 KPSS’ye girmiş olmak şartı ile sözleşmeli personel alımı yapacağı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak tüm detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz… 

KADRO DETAYLARI

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda Hemşire, Ebe, Sağlık Teknikeri (Anestezi Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Laboratuvar Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Patoloji Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Radyoloji Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Protez-Ortez Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Diş Protez Teknikeri) ve Sağlık Teknikeri (EMG+EE) kadrolarında sözleşmeli personel alımı yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 18 Haziran 2018 tarihinde başladı ve 2 Temmuz 2018 tarihinde sona erecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını mesai saatleri içinde kılavuzda belirtilen belgeler ile Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylarda şu şartlar aranmaktadır: 

1- Adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

Genel Şartlar:

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) 18 yaşını tamamlamış olmak,

d) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

e) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

f) 657 sayılı kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak,

g) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, (Sadece atanacak adaylara yapılacaktır.)

2- Herhangi bir Kurumda (657/4-B) sözleşmeli olarak istihdam edilenlerden; hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde (Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç) sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, başvuru tarihinin son günü itibariyle fesih tarihinden itibaren en az bir yıl geçmiş olmak.

3- 2016 yılı KPSS sınavına girmiş olmak,

4- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5 – Adaylar tabloda yer alan pozisyonlardan sadece birine müracaat edebileceklerdir. Birden fazla unvan ve kadro pozisyonu için başvuran adayların müracaatları geçersiz sayılacaktır.