Sözleşmeli Personel Alım İlanları

İçişleri Bakanlığı 1545 Memur Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımı için başvurular 22 Mayıs 2017 tarihinde sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar başvuru sonuçlarının açıklanması için büyük bir heyecanla bekliyorlardı. İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımı başvuru sonuçlarına ilişkin heyecanlı bekleyiş sona erdi.

Giriş (Sözlü) Sınavına katılamaya hak kazanan adaylar 26-30 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvuru belgelerini bulundukları Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüklerine imza karşılığı elden teslim edeceklerdir. Adaylar 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar günlerinde de başvuru belgelerini İl Yazı İşleri Müdürlüklerine teslim edebileceklerdir. Adayların bilgisine sunulur.

SÖZLÜ SINAV

Kamupersoneli.net olarak İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların izleyeceği yollar ve sözlü sınavlara ilişkin önemli detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Sözlü sınavlar bölgesel olarak 7 ilde 3 Temmuz 2017 tarihinde eş zamanlı olarak başlayacak. Sınavlar il gruplarına göre belirlenmiş sınav yerindeki bölgesel sınav 7 komisyonlarınca yapılacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, sınav yerleri, sınav tarihleri ve ilgili diğer bilgiler 8 Haziran 2017 tarihinde İçişleri Bakanlığının (www.icisleri.gov.tr) internet adresinde ilan edilecektir.

SÖZLÜ SINAV KONULARI

Ayrıca İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımına başvuru yapan adaylar söz konusu sözlü sınavlarda hangi konulardan soruların geleceğini merak ediyorlar. İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımı sözlü sınav konuları şöyle;

“Genel Yetenek, Genel Kültür, Anayasa, İdare Hukuku, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile İçişleri Bakanlığının görev alanına giren konular.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ben baktım listede ismim çıkmamış arkadaşlar 82 puandan aşagı alım yok üzgünüm

  2. 60-70 barajını dahil edip insanları umutlandırmayın… yazıklar olsun …

  3. Torpil varsa yasarsin eminim bundada simdiden bellidir kimin nerede gorev yapacagi

  4. Neden ya neden 60 70 alanlar neolacak neeeee Bix insan deyilmiyiz bekliyoruz okadar bosunami okuduk calistik

  5. bu puanlar ne zaman düşecek her alım 85 le kapatıyor bu kadar yuksek puan alan adamm mı varmıs ya valla helal maşAllah bitmediler bi türlü puanlar düşemedi gitti

  6. arkadaslar istnblda yasıyorum tercıhım bursa,,,, mulakat yerim istanbulmu izmir mi lutfen cvb verırmısınız acil

  7. Düşük alanlar biraz daha çalışacak başka çareniz yok bide Allahın belası torpil var şansınız başka yok.