Sözleşmeli Personel Alım İlanları

İki Kurum Toplam 3 Bin 217 Kamu Personeli Alıyor (Kadrolara Göre En Az 10 Bin TL Maaş)

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Dışişleri Bakanlığı toplam 3 bin 217 sözleşmeli kamu personeli alımı yapıyor. Bu bağlamda Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin 200, Dışişleri Bakanlığı ise 17 sözleşmeli personel alımı yapıyor. 

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI KAMU PERSONELİ ALIM İLANI 

Konu ile ilgili olarak Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanında işe alınacak olan personellere en az 10 bin TL maaş verileceği ifade edildi. 

Dışişleri Bakanlığı tarafından “Kıdemli Yazılım Geliştirici (Tam zamanlı, 1 kişi), Kıdemli Ağ Yöneticisi (Tam zamanlı, 1 kişi), Yazılım Geliştirici (Tam zamanlı, 1 kişi), Sistem Uzmanı (Tam zamanlı, 1 kişi), Yazılım Geliştirici (Tam zamanlı, 6 kişi), Sistem Uzmanı (Tam zamanlı, 4 kişi), Sistem Güvenlik Uzmanı (Tam zamanlı, 3 kişi)” kadroları için personel alımı yapacağı ifade edildi. Söz konusu personel alım ilanına başvurular 4 Mayıs 2018 tarihinde başladı ve 29 Mayıs 2018 tarihinde sona erecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını “https://sinav.mfa.gov.tr” web adresi aracılığı ile yapacaklardır.

İlanın detayları için TIKLAYIN.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KAMU PERSONELİ ALIM İLANI 

Bunun yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin 200 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağı ifade edildi. Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımını 1800 Antrenör ve 1400 Spor Uzmanı (1050 Spor Eğitim Uzmanı, 98 Spor Psikoloğu, 111 Spor Fizyoterapisti, 52 Spor Beslenmecisi, 42’si Kadın ve 47’si Erkek, 89 Spor Masörü)” kadroları için gerçekleştirecektir.

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 4 Haziran 2018 tarihine kadar yapabilecektir. Başvurular ise e-Devlet şifreleri ile elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Buna göre adaylar başvurularını http://basvuru.gsb.gov.tr/ adresinden yapacaklardır.

İlanın Detayları İçin TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA