Sözleşmeli Personel Alım İlanları

İlanlar Peş Peşe Geldi ! Üniversiteler Toplam 127 Personel Alımı Yapıyor !

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile 3 üniversitenin sözleşmeli personel alım ilanları yayımlandı. 

Yayımlanan ilanlara göre Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 56 sözleşmeli personel, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi en az lise mezunu 10 sözleşmeli personel ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 61 sözleşmeli personel alımı yapılmaktadır.

Konu ile ilgili olarak ilanlarda ayrı ayrı genel şartlar belirtildiğinden dolayı adaylar aşağıdaki başvuru kılavuzları aracılığı ile ilanların genel şartlarına ve başvuru detaylarına ulaşabilirler. 

Konu ile ilgili olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanlarına başvurular 18 Haziran 2018 tarihi itibari ile başladı ve 2 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edecektir. 

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

Adnan Menderes Üniversitesi yayımladığı bir ilan ile Lise Hemşire, Lisans Hemşire, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık teknikeri, Eczacı, Fizyoterapist ve Diyetisyen pozisyonlarına personel alımı yapacağını duyurdu. 

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yayımladığı ilanında Hemşire, Eczacı, Laborant, Sağlık Teknikeri ve Diğer Sağlık Personeli kadroları için personel alımı yapacağını ifade etti.

SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda ise en az lise mezunu sağlık personeli alımı yapılacağı belirtildi.

HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ise yayımladığı ilanında Hemşire, Ebe, Sağlık Teknikeri (Anestezi Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Laboratuvar Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Patoloji Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Radyoloji Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Protez-Ortez Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Diş Protez Teknikeri) ve Sağlık Teknikeri (EMG+EE) kadroları için personel alımı yapacağını duyurdu.