Sözleşmeli Personel Alım İlanları

İnönü Üniversitesi 163 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı Yayımladı

İnönü Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sayfası üzerinden yayımladığı bir ilan ile Sağlık Personeli alımı yapacağını açıkladı.

Yayımlanan ilanda yer alan açık pozisyonlar, ilana başvuru yapacak adaylardan talep edilen genel ve özel başvuru koşulları ve başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

İnönü Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda Hemşire, Sağlık Teknikeri ve Destek Personeli alımı yapılacağı ilan edildi. 2016 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralaması esasına göre yapılacak alımlarda ise 163 Sağlık Personeli alınacak. En yüksek alım ise Hemşire pozisyonuna yapılacak. Bu pozisyon için kurum 150 personel istihdamı sağlayacak. İnönü Üniversitesi ayrıca 12 Sağlık Teknikeri ve 1 Destek Personeli alımı yapacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İlan metninde yer alan ve alım yapılacağı ilan edilen pozisyonlara başvuru yapacak adayların şu şartlara haiz olmaları isteniyor. 

657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.(Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak), Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak. 657 Sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak. (Bu durum memuriyete girişte tam teşekküllü hastanelerden alınacak raporla tespit olunur.)

Adayların ayrıca güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma sonuçlarının olumlu olması gerekiyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İnönü Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana başvurular 16 Temmuz tarihine kadar istenilen evraklar ile birlikte ( 1. Başvuru Dilekçesi 2. Özgeçmiş 3. 1 Adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş olacaktır) 4. E-devlet üzerinden alınan mezun belgesi çıktısı 5. Nüfus cüzdanı fotokopisi 6. KPSS Sonuç Belgesi) n, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna şahsen yapılacaktır.