Sözleşmeli Personel Alım İlanları

İstanbul Üniversitesi 133 Memur Alımı Başvurularında Son Gün

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilan ile Hemşire, Ebe ve Diğer Sağlık Personeli pozisyonlarında, en az lise mezunu 133 memur alımı yapılacağı duyuruldu.

133 MEMUR ALIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN !

İstanbul Üniversitesi tarafından yayımlanan 133 memur alım ilanına başvurular, bugün (12 Aralık 2017) mesai bitiminde sona erecek. Başvurular, başvuru Formunu ve Başvuru Dilekçesini eksiksiz doldurarak istenilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına Şahsen yapılacak.

Başvuru için; Fotoğraflı Başvuru Formu, Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi (e-devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.), 2016 KPSS Sınav Sonuç Belgesi, İlanda Belirtilen Nitelikleri Taşıyor Olunduğunu Gösterir Belgeler teslim edilecek.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Başvuracak adaylarda, 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak şartı aranıyor.

Adayların ayrıca; herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, şartlarını da taşımaları gerekiyor.

Başvurular Komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde www.istanbul.edu.tr adresinde yayınlanacak. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.istanbul.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacak.

Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz. Sözleşme yapılmış olsa dahi fesih edilir. Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamaz.

İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.