Sözleşmeli Personel Alım İlanları

İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Personel Alımı Yapıyor

İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımladığı ilan ile  Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 2 Sanatsal Yardımcı Eleman alınacağını duyurdu.

ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.

Yüksekokul mezunu olmak, bir yabancı dili (tercihen İngilizce) iyi derecede bilmesi, bilgisayar programlarını yeterli düzeyde kullanabiliyor olmak ve ileri derecede nota bilgisinin yanı sıra Opera, Bale ve Tiyatro konularında iyi derecede genel kültür ve bilgi sahibi olmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

Diploma Aslı veya Noter Tasdikli Örneği, 2 adet Fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Özgeçmiş, Adli Sicil Raporu

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ ve ŞEKLİ

İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, personel alım ilanına başvurular, en geç 9 Kasım 2017 mesai bitimine kadar “İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü İsmet Kaptan Mah. 1364 Sok. No:5 Basmane-Konak/İZMİR” adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Bir Yorum