Sözleşmeli Personel Alım İlanları

İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. 

Kurum tarafından yayımlanan iki farklı ilan ile duyurulan alımlara dair bilinmesi gereken hususlar şu şekilde,

HANGİ KADROLARDAN ALIM YAPILACAK?

İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü yayımladığı personel alım ilanında tek bir pozisyondan sözleşmeli personel alımı yapacağı ilan edildi. Söz konusu ilana göre Orkestra Sanatçısı (Viyola) kadrosuna yapılacak personel alım ilanında bir personel istihdamı sağlanacak. 

İLANA KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLECEK*

DPB üzerinden yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına aşağuda yer alan başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvuruda bulunacak. Buna göre adayların, ”-Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1),(2),(3),(4),(5),(6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar aranır. – Orkestra Sanatçısı olarak çalıştırılacakların Yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuvarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları.” şartlarını sağlamaları isteniyor. 

SINAV ŞEKLİ

Orkestra Sanatçısı (Viyola) alım ilanına başvuruda bulunacak adaylara yönelik düzenlenecek olan sınav şekline ilişkin şu bilgiler verildi. C.Stamitz veya F.A. Hoffmesiter Viyola Konçertosu sadece 1. ve 2. bölüm kadansıyla (piyano eşlikli), Deşifraj; Komisyonca sınav sırasında belirlenecek önemli orkestra eserlerinden seçmeler.

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 8 Kasım 2018 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Personel ve Eğitim Şube Müdürlüğüne şahsen veya posta yoluyla yapacaklardır.