Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Jandarma Sözleşmeli Personel Alımına Kimler Başvurabilir?

Jandarma Genel Komutanlığı, yayımladığı ilanda “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” hükümleri doğrultusunda 375 sayılı KHK’ya tabi açıktan temin yoluyla (20) sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. İlana başvurular devam ediyor.

Alınacak Personel:

* Uzman (20)

Kimler Başvurabilir?

* Jandarma sözleşmeli personel alım ilanına başvuracak adaylardan; 657 sayılı dMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak, erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya muaf olmak, mevcut projelere/yazılımlara hızlı adapte olmak ve geliştirmek, güçlü iletişim ve problem çözme yeteneklerine sahip olmak, yoğun iş ortamında, grup içinde çalışma ve paylaşım düşüncesini benimsemek, yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlara yönelebilmek ve öğrenmeye açık olmak, analitik düşünme yeteneğine sahip olmak gibi genel şartları ve kadrolara göre istenilen özel şartları taşımaları isteniyor.

Başvuru Süreci:

* Jandarma Sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 15 Şubat- 10 Mart 2017 tarihleri arasında sadece www.jandarma.tsk.tr internet adresinden yapılacak olup, posta ile veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. Adaylar sadece bir unvanda başvuru yapabilecekler.

Başvuru Sonuçları:

*  Başvuru sonuçları ile başvurusu kabul edilen ve kontenjana girerek değerlendirmeye tâbi tutulacak adayların isim listesi, sınav günleri ve saatleri, 15 Mart 2017 tarihinden sonra www.jandarma.tsk.tr internet adresinden, tebliğ niteliğinde duyurulacaktır. Ayrıca posta veya telefon yoluyla tebligat yapılmayacak.

Sınav Süreci:

* Sınav/Sınavlar, 27-31 Mart 2017 tarihleri arasında, internette açıklanan tarih ve saatlerde, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinde (İncek/Çankaya/ANKARA) (Konya Yolu Gölbaşı İstikametine Devam Edilerek İncek Ahlatlıbel Yol Ayrımından Dönülecektir) yapılacak.

Mülakata Giderken Götürülecek Belgeler:

* Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin noter onaylı sureti

* Adaya ait (2) adet nüfus cüzdanı fotokopisi (aslı adayların yanında bulunacaktır)

* İstenilen öğrenim durumuna göre girilmiş olan 2016 KPSS sonuç belgesi fotokopisi veya internet çıktısı

* Son üç ay içinde çekilmiş (12) adet renkli vesikalık fotoğraf (fotokopi kabul edilmez)

* Erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi

* İkametgâh Belgesi (nüfus müdürlüklerinden alınacak)

Bir Yorum

  1. Lütfen ama lütfen şu yaş konusunda daha esnek olun. 32 yaş olabilmeli bence. Ya okuyoruz sonra hayat şartları falan derken yaş zaten 28 falan oluyor.Bu konuda bir duzenleme gelsin. Yaşa takılmadan eleme sınavlarıyla memur alımı yapılabilir.

  2. B sinifi ehliyetim var bilgisayar sertifikam var meslek lisesi web programciligi diplomam var universte okuyadim iş istiyorum.lutfen