Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Kadıköy Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvurularında Son Gün

Kadıköy Belediyes tarafından, geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımlanarak Tabip (1) pozisyonunda sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN !

Kadıköy Belediyesi tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına başvurular, bugün (20 Aralık) mesai bitiminde sona erecek. Adayların başvuruları; istenilen belgeler ile 16:30’a kadar; Kadıköy Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacak.

Başvuru esnasında; öğrenim durumunu gösteren belgenin aslı ve onaylı fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, özgeçmiş, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, adli sicil kaydı, sağlık raporu ile başka bir kurumda sözleşmeli olarak çalışmadığına dair belge teslim edilecek.

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Kadıköy Belediyesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan; 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak, görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu olmamak, başka bir kurumda sözleşmeli olarak çalışıyor olmamak ve mecburi hizmetini yapmış olmak ve bunu belgelemek şartlarını taşımaları gerekiyor.