Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Kafkas Üniversitesi 60 KPSS İle Sözleşmeli Personel Alımı İçin İlan Yayımladı

Kafkas Üniversitesi, Resmi Gazete’de yayımladığı bir ilan ile sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağını ilan etti. 

Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadroların yer aldığı sözleşmeli personel alım ilanında adaylardan talep edilen diğer koşullar ile başvuruların detaylarına dair bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. 

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Kafkas Üniversitesi yayımladığı duyurusunda 6 farklı pozisyonda sağlık personeli alımı yapacağını ilan etti. KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak olan alımlara KPSS’ye girmiş ve en az 60 puan almış olan adayların başvuruları kabul edilecek. İlana göre alımlar lise ve lisans hemşire, odyometrist, radyoloji, ebe, anestezi ve perfüzyonist.

İlana başvuruda bulunacak olan adaylardan talep edilen başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

İLANA KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

Söz konusu alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar Kafkas Üniversitesi tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. İlana dair detaylar şöyle,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunda, atanmaya engel bir durum bulunmamak a) Ortaöğretim Mezunlara ile Lisans mezunları için 2018 yılı, Ön Lisans mezunları için 2016 yılı KPSS (B) grubu puanı esas alınacaktır. Adaylardan KPSS’den 60 (Altmış) ve üzeri puan alanların başvurusu kabul edilecektir. Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen öğrenim düzeyinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN

Adayların başvurularını, bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir