Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Kamu Kurumlarına 188 Sözleşmeli Memur Alınıyor!

6 farklı kamu kurumu, yayımladıkları ilanlar ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacaklarını duyurdular. 

Kamu kurumları tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanlarında yer alan tüm detayları siz ziyaretçilerimiz için derledik. Söz konusu ilanları yayımlayan kurumlar, alım yapılacak kadrolar, adaylarda aranan özellikler ve diğer ayrıntıları aşağıda aktarıyoruz.

HANGİ KURUM KAÇ KİŞİ ALACAK?

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilanlara göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7, Danıştan Başkanlığı 7, Maliye Bakanlığı 5, Ege Üniversitesi 16, Dokuz Eylül Üniversitesi 20 personel ve İstanbul Üniversitesi 133 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

KURUMLARA GÖRE ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yayımlanan ilanlara göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı bilişim personeli, Danıştay Başkanlığı Hizmetli sınıfında, Maliye Bakanlığı detaylarını belirttiği Teknisyen ve Tekniker kadrolarında, Ege Üniversitesi Sağlık Personeli ve Hemşire, Dokuz Eylül Üniversitesi yalnızca Hemşire kadrosunda ve İstanbul Üniversitesi Hemşire, Ebe ve Diğer Sağlık Personeli kadrolarında alım yapacaklarını açıkladılar.

GENEL ŞARTLAR

Kamu kurumları tarafından ortak belirlenen sözleşmeli personel alımı genel şartlarında, T.C vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, kadrolara göre lise, önlisans veya lisans mezunu olmak, kurumlar tarafından açıklanan yaş aralığında olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini yerine getirmeye engel sağlık sorunu olmamak ve arşiv araştırması, güvenlik soruşturması sonuçları olumlu olmak.