Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Personeli Alım İlanı Yayımladı

Kırıkkale Üniversitesi, Tıp Fakültesi bünyesinde çalıştırılmak üzere e 2016 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı ilan edildi. 

DPB’den yayımlanan ilanda yer alan kadro detayları, ilana başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları ve ilana başvuru yapacak adayların dikkat etmesi gereken hususları sizler için haberimizde değerlendirdik. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Her kurum tarafından yayımlanan ilanda olduğu gibi Kırıkkale Üniversitesi de yayımladığı personel alım ilanında adaylardan bazı koşullara haiz olmaları istedi. Üniversitenin Tıp Fakültesi görevlendirmek üzere alım yapılacak sağlık personeli alımları için talep edilen başvuru şartları şöyle;

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkekler için; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş olmak, 657 sayılı Kanun’un 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak, nöbetli ya da gece çalışmasına engel sağlık probleminin olmaması, -Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılması sonucunda atanmaya engel bir durum bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Lisans mezunları için 2016 KPSS(B) Grubu KPSS P3, Ön Lisans mezunları için 2016 KPSS (B) Grubu KPSS P93 puanı esas alınacaktır,

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Söz konusu alım ilanına göre Kırıkkale Üniversitesi 6 farklı pozisyonda toplam 51 sağlık personeli alımı yapacak. İlana göre, üniversite; 30 Hemşire, 6 Fizyoterapist, 1 Psikolog, 4 Röntgen Teknisyeni, 6 Diğer Sağlık Personeli, 4 Ebe alımı yapacak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kadro detaylarını ve başvuru koşullarını aktardığımız personel alım ilanına başvuru yapacak adayların başvurularını 28 Temmuz tarihine kadar yapmaları gerekiyor. İlana başvuru yapacak adaylar başvurularını Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’na şahsen yapacaklardır. Posta yoluyla yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği duyuruldu. 

Başvuru Evrakları; ilana başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları arasında, Dilekçe, Özgeçmiş, Diploma, Geçici Mezuniyet Belgesi ya da E-Devlet üzerinden alınan Mezuniyet Belgesi, Erkek Adaylar için ; Askerlik Durum Belgesi, Kimlik Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, 2016 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi bulunuyor.