Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Kırklareli İl Özel İdaresi Personel Alım Süreci Devam Ediyor

Kırklareli İl Özel İdaresinin geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı sözleşmeli personel alım ilanına başvurular devam ediyor. İlan detaylarını sizler için derledik:

Alınacak Personel:

* Mimar

* Mühendis

* Harita Mühendisi

* Tekniker

Personel Alım Sınavına Kimler Başvurabilir?

* Kırklareli İl Özel İdaresi, sözleşmeli personel alım sınavına; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde beIirtiIen şartlart taşıyanlar, Üniversitelerin “UNVANl iLE iLciLi” bölümünden mezun olanlar, Başka kurumla sözleşmesi bulunmayanlar, sınav tarihinde geçerli olan Ögrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapı|an 20l6 Yılı Kamu Personel Seçme SınavınınKPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olanlar, erkek adaylardan sınav tarihine kadar askerlik görevini yapmış, ya da en az 1 yıl erteletmiş veya muaf olanlar, görevlerini devamlı yapınasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmayanlar başvuru yapabilir.

Teslim Edilmesi Gereken Belgeler:

*  İş Talep Formu

* Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

* 2 Adet vesikalık fotoğraf

* KPSS sonuç belgesi,

* Yüksek öğrenim diplomasının veya çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti

* Sağlık raporu

*  Erkek adaylar için askerlik belgesi aslı veya onaylı sureti

*  Varsa Hizmetlerini gösterir belge

* Kısa özgeçmiş

Başvurular Nereden Yapılacak?

* Adayların 21 Nisan 2017 tarihi mesai bitimine kadar istenen belgeleri Kırklareii İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA