Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Kocaeli Üniversitesi KPSS Puanı İle Kamu Personeli Alımı Yapıyor ! Başvurular Sona Eriyor

Kocaeli Üniversitesi geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile bir ilanını yayımladı ve yayımlanan ilanda KPSS puanı ile sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

Söz konusu ilana başvurular sona eriyor. Bu bağlamda ilan hakkında tüm detayları kamuperosneli.net olarak paylaşıyoruz. 

Kocaeli Üniversitesi yayımladığı ilanında Eczacı, Fizyoterapist, Psikolog, Biyolog, Diğer Sağlık Personeli (Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği, Radyoterapi, Anestezi, Tıbbi Laboratuvar, İlk ve Acil Yardım Teknikerliği, Protez ve Ortez ve İş ve Uğraşı Terapisti) kadroları için toplam 25 personel alımı yapacağını duyurdu.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvurular bugün sona eriyor. Adaylar başvurularını Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ adresine şahsen yapacaklardır. Bu bağlamda adaylar başvurularını “2016 KPSS sonuç belgesi fotokopisi. Nüfus cüzdan fotokopisi. Diplomanın önlü arkalı fotokopisi. Başvurulan unvanda eğitim belgesi, sertifika veya çalışma belgesi istenmiş ise fotokopisi Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge. 4/B Sözleşmeli Personel Başvuru Formu” belgeleri ile gerçekleştireceklerdir.

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Buna göre söz konusu ilanda “Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak. 2016 KPSS (B) grubu sınavlardan lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puanı esas alınacaktır” şartları aranmaktadır.

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA