Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı Güncellendi

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımlayarak 62 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

İlana göre; personel alımları hemşire, sağlık fizikçisi, sağlık teknikeri pozisyonlarında yapılacak.

İlana başvuru yapacak adaylardan; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak, Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak, 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak genel şartları ile bazı özel özel şartları taşımaları isteniyor.

Düzeltme İlanı

13 Temmuz 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir düzeltme ilanı yayımlandı. Sağlık Fizikçisi kadrosuna başvuru yapacak adaylardan istenen ‘Fen Edebiyat Fakültelerinin Fizik Bölümü Lisans programından mezun olmak. (En az 1 yıl Kamu Hastanelerinin Radyoterapi Ünitesi’nde çalıştığını belgelemek)’ şartı, ‘Fizik, fizik mühendisliği veya nükleer enerji mühendisliği lisans eğitimi üzerine radyoterapi fiziği, diagnostik radyoloji fiziği veya nükleer tıp fiziği dallarının birinde yüksek lisans yapmış olmak (En az 5 yıl Kamu Hastanelerinin Radyoterapi Ünitesi’nde çalıştığını belgelemek)’ olarak değiştirildi.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

2016 KPSS sonuç belgesi fotokopisi

Nüfus cüzdan fotokopisi

Diploma fotokopisi

1 adet resim

Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge

Başvuru Süreci:

* Kocaeli Üniversitesi personel alım ilanına başvurular, 19 Temmuz 2017 mesai bitimine kadar “Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ” adresine şahsen yapılacak.