Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Programcı Alımı Başvuruları Sona Eriyor!

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla Kocaeli Üniversitesi tarafından yeni bir ilan yayımlandı ve “programcı” kadrosuna alım yapılacağı duyuruldu.

Bizlerde Kocaeli Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanın detaylarını okurlarımız için derledik.

KADRO DETAYI

Kocaeli Üniversitesince yayımlanan ilana yönelik olarak merak edilen başvuru şartları ve diğer merak edilenler ise şu şekilde;

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Programcı Alımı Başvuruları Sona Eriyor!

Programcı alımı için başvuruda bulunacak adayların Üniversitelerin, fakültelerin dört yıllık Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmaları gerekiyor.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Kocaeli Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’ınci maddesindeki yer alan şartlara haiz olmaları gerekiyor.

Söz konusu başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları zorunlu.

Diğer yandan adayların Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş  hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamaları gerekiyor.

Bunun yanı sıra başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmayan adayların başvuruları kabul edilecek ve erkek adayların askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmaları zorunlu.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Kocaeli Üniversitesi “programcı alımına başvurular sona eriyor” Başvurular 16 Ekim 2018 tarihinde başlamıştı ve 30 Ekim (bugün) sona erecek.