Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KOSGEB Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı için Başvurular Sona Eriyor

KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELERİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI (KOSGEB) Sözleşmeli Bilişim Personeli alacağına dair ilan yayımlamıştı. KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELERİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI (KOSGEB) tarafından bilgi güvenliği uzmanı, ağ ve sistem yöneticisi , yazılım geliştirme lideri, yazılım geliştirme uzmanı, veri tabanı programlama uzmanı, web tasarım uzmanı alımları gerçekleşecek.

KOSGEB Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Son Başvuru Tarihi 

Devlet Personel Başkanlığı ve KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELERİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI (KOSGEB) resmi internet sitesinden yayımlanan ilana göre sözleşmeli bilişim personeli alımı için son başvuru tarihi 31 mart 2016 olarak belirlenmişti.

KOSGEB Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı İçin Başvurular Nereden Yapılıyor?

Başvurular “www.kosgeb.gov.tr” adresinde bulunan başvuru formu üzerinden eksiksiz ve doğru şekilde doldurularak gerçekleşiyor. Başvurularda adaylardan fotoğraf, detaylı özgeçmiş, lisans diploması ya da okul çıkış belgesinin aslı ya da noter tarafından onaylanmış bir sureti, erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge ve her pozisyon için adaylardan istenilen tecrübe , sertifika vb gibi belgeler talep ediliyor.

31 Mart 2016 tarihinde sonlanacak başvurulardan sonra sözlü sınava girmeye hak kazanan KOSGEB Sözleşmeli Bilişim Personeli adayları 1 nisan 2016 tarihinde kosgeb.gov.tr adresinden duyurulacak, adaylara herhangi bir yazı gönderilmeyecek. Sözlü sınav Ankara Mamak’ta 4 nisan 2016 tarihinde yapılacak. Sözlü sınavda başarılı olan adaylar 12 nisan 2016 tarihinde kosgeb.gov.tr adresinden duyurulacak