Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KPSS Puanıyla ya da KPSS Şartsız 617 Sözleşmeli Personel Alınıyor

Kamu kurum ve kuruluşları bünyelerinde personel açığı bulunan birimlere Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapıyorlar. 

Yayımlanan bu ilanları tamamını siz okuyucularımıza anlık olarak duyuruyoruz. 

Bu haberimizde siz ziyaretçilerimize başvuru süreci devam eden sözleşmeli personel alım ilanlarını derledik. İşte detaylar,

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLAYAN KURUMLAR

Kamu kurum ve kuruluşları yayımladıkları ilanlar ile farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar arasından çok sayıda sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladılar. 

Yayımlanan bu ilanlarda en az lise mezun olmak kaydıyla önlisans ve lisans mezunu adayların da başvuru yapabilecekleri pozisyonlar yer aldı. 

Sözleşmeli personel alımı için ilan yayımlayan kurumların listesini sizlere aktarıyoruz. 

KPSS Puanıyla Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımlayan Kurumlar

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Emniyet Genel Müdürlüğü

KPSS Şartı Olmadan Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımlayan Kurumlar

İçişleri Bakanlığı, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, Bartın İl Özel İdaresi ve Merkezi Finans ve İhale Birimi.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar ile adaylara duyurulan sözleşmeli personel alımlarına başvuru yapacak adayların aşağıda yer aan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Bu koşullar devlet kurumlarına memur alımlarında tüm adaylardan talep edilen genel koşullar olmakla beraber her kurum alım yapacağını açıkladığı pozisyon için bazı özel şartlar talep etmektedir. 

İlanlarda yayımlanan bu özel koşullara haberimizin altında bulunan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

Sözleşmeli Personel Alımlarında Tüm Adaylardan Talep Edilen Genel Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesindeki şartları taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (askerliğini yapmış olmak, muaf olmak veya tecilli durumda olmak) Başka kurumlara karşı mecburi hizmeti bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruluşundan emekli olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı engeli bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

İLANLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Başvuru süreci devam eden sözleşmeli personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza yukarıda genel olarak aktardık. 

Yayımlanan bu ilanlar ile ilgili detayları daha detaylı incelemek isteyen okuyucularımıza aşağıda vermiş olduğumuz bağlantılar ile her ilan ile ilgili ayrıntıya veya yayımlanan ilan metnine ulaşabilirler. 

Bir Yorum

  1. Memur ve personel alımı yapan bütün özel ve resmi kurumlarda yaş şartı 35 olarak belirlenmiş öte yandan emeklilik yaşı erkeklerde 67 bayanlarda 65 olduğuna göre şu an itibariyle 35 yaşın üstünde olan bir vatandaş hangi kuruma baş vurup emekli olabilir sayın devlet yetkililerinin bilgisine arz ediyorum…

  2. Biz bu gidişle hiç atanamayacağız, yok dil şartı yok arapça bilen öncelikli, yok en az 3 yıl deneyim. Bu şartlara göre biz ölelim. İşe al ata bizi de deneyim kazanalım. Bu kadar eğitimli azimli gençler sınavlara girip atanmadan zaten emeklilik yaşına gelmiş olacak. Bu hükümetten de umudumu kesmeye başladım artık. Önümüzdeki yıl sınav parası yatırmayıp o parayla oy kullanmama cezasını ödemeyi düşünüyorum. Adamın yoksa işin de yok bu devirde.