Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KPSS'ye Girmiş Olmak Şartıyla 29 Sağlık Personeli Alım İlanı Yayımlandı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kurumsal web sayfası üzerinden yayımladığı bir ilan ile sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 

Üniversite tarafından yayımlanan sözleşmeli sağlık personeli alım ilanında yer alan açık pozisyonlar, adaylarda aranan genel başvuru koşulları ve ilana başvuruların nasıl yapılacağına dair detayları Kamupersoneli.net olarak aşağıda aktarıyoruz. 

SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALIM İLANI

Yayımlanan sözleşmeli kamu personeli alım ilanında toplam 29 personel alımı yapılacak. Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği sözleşmeli personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlar arasında Lisans mezunu Hemşire, Radyoloji Teknikeri, Anestezi Teknikeri, Tıbbı Laboratuvar Teknisyeni kadroları bulunuyor. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından sözleşmeli sağlık personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylar, üniversite tarafından ilan edilen koşullara haiz olması gerekiyor. İlan metninde yer alan genel ve özel başvuru koşulları;

Genel Şartlar

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, bir meslek veya sanat okulunu bitirenler en az 15 yaşını doldurmuş olmak ve Türk Medeni Kanununun 12. maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak, Taksirli suçlar hariç olmak üzere, affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmamak,

Özel Şartlar

KPSS (B) grubu, Lisans Mezunları için KPSSP3, Ön Lisans Mezunları için KPSSP93, Ortaöğretim Mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BAŞVURU SÜRECİ

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi yayımladığı personel alım ilanına başvuruların ilanın yayımlanma tarihi olan 31 Ağustos tarihinden itibaren 15 gün içinde yapılması gerektiğini duyurdu. İlana başvurular başvuru evrakları ile birlikte üniversitenin ilgili birimine şahsen yapılacak. 

Başvuru Evrakları; KPSS Sınav Sonuç Belgesi, Diploma fotokopisi, Kimlik Fotokopisi, Özgeçmiş, Sertifika (istenmişse), İstenilen Alanda Çalıştığını Gösterir Deneyim Belgesi ile Birlikte SSK Hizmet Dökümü, 1 Adet Fotoğraf

Adaylar ilan metnine ve diğer detaylara Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirler. 

Kamupersoneli.net – ANKARA