Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KPSS'ye Girmiş Olmak Şartıyla Destek Personeli, Büro ve Sağlık Memuru Alım İlanı Yayımladı

İzmir Bakırçay Üniversitesi, Üniversitenin çeşitli birimlerinde çalıştırılmak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin B fıkrası ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca 2016 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. 

Yayımlanan ilanda yer alan kadrolar, başvuru koşulları ve diğer detaylar şu şekilde;

KADRO DETAYLARI

İzmir Bakırçay Üniversitesi, Merkez Teşkilatı Merkez Teşkilatı’nda görevlendirmek üzere 12 farklı pozisyonda alım yapacağını duyurdu. En az lise mezunu olmak kaydıyla ilgili eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabileceği pozisyonlar arasında Tekniker, Büro Personeli, Destek Personeli, Şoför, Çözümleyici, Sistem Programcısı, Diyetisyen, Mimar, Programcı, Hemşire, Tabip, Psikolog kadroları yer aldı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

DPB’nin internet sayfası üzerinden yayımlanan duyuru ile adaylara duyurulan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların ilan metninde yer alan ve her bir pozisyon için ayrı ayrı belirlenen eğitim şartını sağlaması gerekiyor. 

Adayların yer alan eğitim şartının dışında ise kurum tarafından ilan edilen koşullara da haiz olmaları isteniyor. Söz konusu bu koşulları sizlerle paylaşıyoruz.

657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Büro personeli kadrosuna başvuracak adaylar için 35 yaşını doldurmamış olmak, Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak., 

BAŞVURU SÜRECİ

İzmir Bakırçay Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların başvurularını istenilen evraklar (-Kimlik belgesi fotokopisi, Diploma veya çıkış belgelerinin fotokopisi, Başvurulan unvan için istenmiş ise sertifika fotokopisi ve/veya çalışmaya ilişkin belge, Lisans mezunları için 2016 KPSSP3 puanını gösteren belge, Ön lisans mezunları için 2016 KPSSP93 puanını gösteren belge, Ortaöğretim mezunları için 2016 KPSSP94 puanını gösteren belge, 1 adet fotoğraf, – Tecrübe belgesi ve SGK hizmet dökümü) ilanın yayımlanmasının ardından 15 gün içinde yapabilecekleri duyuruldu. 

Başvurular e İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Başvuru sırasında Beyan Formu doldurulması gerektiğinden posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.