Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartlı 760 sözleşmeli memur alımı için açıktan atama izni bekliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yeni sözleşmeli memur alımı yapılacağı bildirildi. Bakanlığın kendi web sayfası üzerinden yaptığı duyuruya göre, toplamda 760 personelin 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi çerçevesinde sözleşmeli pozisyonda alınacağını bildirdi.

Bakanlık tarafından edilen bilgiye göre, hangi kadrolara memur alımı yapılacağı belli oldu.

MEMUR ALIMI YAPILACAK KADROLAR

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartlı 760 sözleşmeli memur alımı için açıktan atama izni bekliyor!

1 – 500 Kütüphane memuru

2 – 50 Mühendis

3 – 65 Mimar,

4 – 50 Şehir Plancısı,

5 – 50 Tekniker,

6 – 25 Arkeolog,

7 – 25 Müze Araştırmacısı

8 – 20 Mütercim Tercüman

Belirtilen kadrolara toplamda 760 memur alımı yapılacağı ve yapılması planlanan sözleşmeli memur alımı ihdasının Bakanlık tarafından çıkarıldığını ve bu ihdasın;Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Devlet Personel Başkanlığınca söz konusu (www.kamupersoneli.net) pozisyonlara memur alımı için açıktan atama izni verilmesi halinde (KPSS (B) puanı esas alınarak) ilana çıkılacağı belirtildi.

Memur alımı ile ilgili ihdasın, Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanması ve beraberinde Resmî Gazete ’de yayınlanması ile Bakanlığı resmi web sayfası üzerinden duyurulacaktır.

İlan hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen BURAYI TIKLAYINIZ>

Bir Yorum

  1. Niye açıktan yapıyorsunuz neden merkezi atama yapsaniza!!!!yazıklar olsun lanet olsun torpilciler

  2. Neden mi kendi adamlarina yer aciyor bir mulakata girdiysen bir umut diye anlamissindir sonunda ne oldugunu

  3. Son 10 yıldır turizm bakanlığı toplamda 100 turizm lisan mezunu'nu personel olarak almamıştır.Bakanılkta çalışinların ÷ 99.9 turizmci değil

  4. Tekniker lçin lisan restorasyon bölümü mezunları başvuramayacaksa nasıl bir alım bu 6 yıldır alım yok 500 kütüphaneci nedir ya bizde okuduk işiziz .

  5. Neden sanat tarihçisi almiyorsunuz 500kunuphaneci almak ne demek

  6. Kamu yönetimi bölümü mezunlarına ağırlık verilmelidir

  7. Nasıl olacak bu işsizlik bilmiyorum benim oğlumda dokuz sene oldu işsiz doğru alım açılmadı iktisat mezunu hiç olmazsa polisliğin ve bekçiliğin alım yaşı otuzbeş olsunda bizim çocuklarımızla işsiz kalmasın

  8. Sanattarihci alimi neden yok ya !! O kadar okuduk. Biz de bu bolume emek verdik. Sinavlara hazirladik. Karsiligi bu olacakti

  9. 1100 tane halk kütüphanesinin 700 küsur tanesinde kutüphaneci yok. Kutüphanecilik okuyan arkadaşlar kütüphanelere atanıyor. Kendi hakkınizi savunurken milletin ekmeğine laf etmeyin.

  10. operada gorevli sozlesmeli figuran calisanlar icin kultur bakanligindan haber bekliyoruz bir suru calisan genclerimizin durumu ne olacak bilgi verirseniz cok nemnun oluruz tesekkurler.

  11. 500 kutuphaneci alınması çok harika bir duygu mesela 3-4 senedir bekleyen bir sürü kutuphaneci olduğum düşünürsek.Herkes kendi işine baksın! Sanat tarihçisi alinmiyorsa biz kutuphaneciler bundan sorumlu değiliz.

  12. Kamu yönetimi bölümü mezunlarına ağırlık verilmelidir

  13. Kpssp3 50 puanla alım yapılsın.lisansla önlisans bir değil.egerki lisans mezunu 50 puanla alınırsa önlisans 65 ile alınsın.biz 4 yıl okuyorsak onlarda okusun.