Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Malazgirt Belediyesi En Az Ön Lisans Mezunu Memur Personel Alımı Yapıyor

Malazgirt Belediyesi, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; İnşaat Mühendisi ve Harita Teknikeri pozisyonlarında personel alımları yapılacak.

SINAV İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak, üniversitelerin “UNVANI İLE İLGİLİ” bölümünden mezun olmak, başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak, 2016 yılında Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının KPSS-B grubu puan türlerinden; lisans diploması istenen pozisyonlar için KPSS-P3, ön lisans diploması istenen pozisyonlar için KPSS-P93 puan türünden en az 60 (Altmış) puan almış olmak

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, son müracaat tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak, Mühendis alımları: Lisans seviyesinde ilgili fakültelerin herhangi birinden mezun olmak. Tekniker alımları için: Ön lisans seviyesinde ilgili yükseköğretim kurumlarının herhangi birinden mezun olmak.

Adaylar tek unvan için müracaat hakkına sahiptirler. Adaylar hakkında güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılacak olup, güvenlik araştırması sonucu olumlu çıkmayan adayların sözleşmeli personel olarak ataması yapılmayacak.

BAŞVURU ESNASINDA İSTENECEK BELGELER

Cumhuriyet Başsavcılığı adli-sicil belgesi, Mezuniyete ait diplomasının aslı veya noter tasdikli sureti, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge aslı veya onaylı suret,  İlgisine göre KPSS-P3 ya da KPSS-P93 sonuç belgesi fotokopisi, Diploma fotokopisi, Son altı ay içinde çekilmiş olan iki adet fotoğraf, Yerleşim yeri belgesi, Nüfus cüzdan fotokopisi (T.C. Vatandaşlık No’su olan) ve Kısa özgeçmişini anlatan belge, Sağlık Kurulu Raporu.

BAŞVURULARIN ALINMASI SÜRECİ

Personel alım ilanına başvurular,  Malazgirt Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Büro Memurluğundan temin edilecek iş talep formu ve başvuruda istenilen belgelerle birlikte, 16 Ekim- 20 Ekim 2017 tarihleri arasında Malazgirt Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Büro Memurluğuna şahsen yapılacak.

İlan detayları için TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA