Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Maliye Bakanlığı KPSS 70 Puan İle Personel Alım İlanı 2017

Maliye Bakanlığı yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Peki sözleşmeli personelleri hangi kadrolar için alınacak? Genel şartlar neler? Başvurular nasıl yapılacak? Maliye bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanı hakkında tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Maliye Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı ve Lisans mezunu KPSS puanı ile sözleşmeli bilişim personel alımı yapacağını ifade etti. Maliye Bakanlığı personel alım ilanı hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

GENEL ŞARTLAR

Maliye Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanına kimlerin başvuru yapabileceği araştırılıyor. Paylaştığımız genel şartlara haiz olan adaylar söz konusu ilana başvuru yapabilecek. Buna göre adaylardan “657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları haiz olmak, Fakültelerin dört yıllık ilgili bölümlerinden mezun olmak, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip bulunmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak” şartlarına haiz olmaları istenmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Maliye Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 27 Aralık 2017 tarihi itibari ile başladı. Ayrıca söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 19 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Başvuru yapacak olan adaylar “http://www.muhasebat.gov.tr” web adresi üzerinden “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu”nu dolduracaklardır. Bunun ardından sözleşmeli bilişim personeli başvuru formunun üzerine fotoğraf yapıştırıp imzalayacaklardır.

Bu başvuru formunu ve başvuru kılavuzundan edinecekleri başvuru evraklarını Muhasebat Genel Müdürlüğüne (Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü M Blok Merkez Personel Şubesi 2. Kat 214 Nolu Oda İlkadım Caddesi TBMM Karşısı Dikmen/ANKARA) şahsen veya posta yoluyla ileteceklerdir.