Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Maliye Bakanlığı KPSS Şartı İle Sözleşmeli Kamu Personeli Alıyor

Maliye Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı. Söz konusu ilanda Maliye Bakanlığı kendi bünyesinde görevlendirmek üzere sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını ifade etti.

Maliye Bakanlığı tarafından DPB aracılığı ile yayımlanan ilanda Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı ve YDS puanı şartı bulunmaktadır. Bu kapsamda söz konusu ilan hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

PERSONEL ALIMI DETAYLARI

Maliye Bakanlığı yayımladığı ilanın Gelir Politikaları Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere 1 (bir) adet İngilizce bilen “mütercim-tercüman” unvanlı sözleşmeli kamu personeli alımının yapılacağını ifade etti.

BAŞVURU DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan sözleşmeli kamu personeli alım ilanına başvurular devam ediyor. Söz konusu ilana başvurular 16 Mart 2018 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Mali Hizmetler Dairesi Devlet Mahallesi Merasim Sokak No:9 Kat:1 Dikmen/ANKARA adresine şahsen veya posta yoluyla yapacaklardır. Kamupersoneli.net olarak aşağıda paylaştığımız başvuru kılavuzunda başvuru evrakları belirtilmiştir. Adaylar bu evraklar ile başvuru yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerindeki şartları taşımaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra adayların YDS’den B seviyesinde puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca adaylarda KPSS şartı da aranmaktadır. Bu kapsamda ilana başvuru yapacak olan adayların 2016 ve 2017 yıllarında gerçekleştirilen KPSS’den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.