Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Maliye Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımına Kimler Başvurabilir?

Maliye Bakanlığı bünyesinde alınacak sözleşmeli personeller için başvuru süreci devam ediyor. Maliye Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başvuru şartları, istenen belgeler, başvuru yeri ve tarihi şöyle:

Alınacak Personel:

* Bilişim Personeli (9)

Bilişim Personeli Alım İlanına Kimler Başvurabilir?

* Maliye Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alım ilanına; 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşıyanlar, fakültelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun olanlar, erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya tecilli olanlar başvuru yapabilecek. 

Gereken Belgeler:

* Başvuru formu

* Lisans diploması

* KPSS sonuç belgesi

* YDS sonuç belgesi

* Adli sicil kaydı

* Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

Başvuru Süreci ve Yeri:

* Maliye Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 23 Ocak 2017’de başladı ve 17 Şubat 2017’de sona erecek. Başvurular www.muhasebat.gov.tr adresinde bulunan ‘Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu’ doldurulmak suretiyle yapılacak. Başvuru formu doldurulup fotoğraf yapıştırıldıktan sonra Muhasebat Genel Müdürlüğü’ne elden teslim edilecek.

Sınav Süreci:

* Sözleşmeli personel alımı yazılı sınavı 4 Mart 2017’de Ankara’da yapılacak. Uygulamalı sınavın tarihi ise yazılı sınavdan 15 gün sonra www.muhasebat.gov.tr adresinde ilan edilecek.