Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Manisa Kırkağaç Belediyesi Veteriner, Mühendis ve Mimar Alımı Yapacak

Manisa Kırkağaç Belediyesi Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel alımı yapacak. Manisa Kırkağaç Belediyesi’nin Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel alımı yapacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından 16 Mayıs 2016 tarihinde yayımlandı.

Hangi Pozisyonlar İçin Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak?

Bahsi geçen personel alımı duyurusunda belediyenin ; İnşaat Mühendisi, Mimar ve Veteriner alımı yapacağı belirtildi. Kırkağaç Belediyesi Personel alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48.Maddesi A Fıkrasında belirtilen şartları taşıyor olması, Görevine engel teşkil edecek herhangi bir sağlık probleminin olmaması, Askerlikle ilişiğinin olmaması, Başka bir kamu kurumunda sözleşmeli personel statüsünde çalışmıyor olmaması, Manisa il sınırları içerisinde ikamet ediyor olması şartları bulunuyor. 

Sözleşmeli Personel Alımı İçin Başvurular Ne Zaman Sona Eriyor?

Manisa Kırkağaç Belediyesi İnşaat Mühendisi, Mimar ve Veteriner alımı için başvuru işlemleri 16 Mayıs 2016 pazartesi tarihinden itibaren başladı ve söz konusu alım için adaylar 20 Mayıs 2016 Cuma gününe kadar başvurularını gerçekleştirebilirler. 

Sınav Tarihi

Sözleşmeli Personel Alımı için belediye bir sınav düzenleyecek. Bahsi geçen sözleşmeli personel alımı sınavının 23 Mayıs 2016 tarihinde Manisa Kırkağaç Belediyesi Encümen Odasında yapılacağı ve sınav şeklinin sözlü olacağı duyuruldu.

Manisa Kırkağaç Belediyesi Sözleşmeli Tam zamanlı personel alımına başvuru için gerekli belgeler ve çok daha fazla detayı ilan dosyasından inceleyebilirsiniz.