Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Mardin Artuklu Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alıyor !

Mardin Artuklu Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 5 adet sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. İlana başvuru yapacak olan adaylar belirtilen başvuru süresi içerisinde başvuru yapmak zorundadırlar. Başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular geçersiz kabul edilecektir. Başvurular esnasında yanlış beyanda bulunan adaylara Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından hukuki işlem başlatılma hakkı doğacaktır. İlanın detayları ise şu şekildedir;

Alınacak Personel 

– İnşaat Mühendisi

– Makine Mühendisi 

– Programcı

– Çözümleyici

– Telkari Ustası 

Genel Şartlar

-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak.

– Mühendis: Fakültelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezunu olmak.

   *Mühendis: Fakültelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezunu olmak.

   *Programcı: Fakülte, Yükseköğretim kurumlarının bilgisayar programcılığı ile ilgili bölümlerinden en az önlisans düzeyinde mezun olmak veya en az önlisans mezunu olmak koşuluyla bilgisayar programcılığı alanına ilişkin ders aldığını belgelendirmek veya bu alanda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olmak ve en az D  düzeyinde KPDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak.

  *Çözümleyici: Yükseköğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde mezun olmak ve istihdam edileceği Bilgi İşlem Birimlerindeki programlama dili ile diğer programlama dillerinden en az iki tanesini bildiğini belgelemek ve en az D düzeyinde KPDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak.

  *Telkari Ustası: En az ilköğretim mezunu olmak ve yapılacak olan mesleki uygulama sınavında başarılı olmak.

  *Altın-gümüş işlemeciliği konusunda en az 5 yıllık tecrübe sahibi olduğunu belgelemek.

– Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya en az 1 yıl tecilli olması.

– Görevini yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu bulunmaması.

– Yapılacak inceleme ve soruşturma sonunda Çözümleyici-Sistem Programcısı olmalarına engel bir durumu m bulunmaması gerekmektedir.  

Başvuru Şekli ve Tarihi 

Başvuru yapacak olan adaylar ilanda belirtilen başvuruda gerekli belgeler ile başvurularını şahsen veya posta yolu ile Mardin Artuklu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına yapacaklardır. Başvurular 5 Aralık 2016 tarihine başlamış olup 19 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecektir.