Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Marmara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı

 Marmara Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı Resmi İnternet sitesinde sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Marmara Üniversitesi bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli bilişim personel alımı yapacak.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilana göre alınacak sözleşmeli personeller Yazılım Proje Yöneticisi ve Yazılım Geliştirme Uzmanı pozisyonlarında istihdam edilecek.

Başvuru Şartları

Marmara Üniversitesi tarafından yayımlanan pesonel alım ilanında alınacak personellere ait ayrı ayrı şartlar öne sürülmüştür. İki pozisyon için istenen özel şartlar ekte ayrı ayrı belirtilmiştir. İşte pozisyonlara başvuruda bulunacak adaylarda aranan genel şartlar:

; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımaları, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ile endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları,  Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunması şartları aranmaktadır.

Başvuru Tarihi

Marmara Üniversitesi rektörlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular 11 Temmuz Pazartesi günü başlamış olup; 25 Temmuz Pazartesi günü sona erecektir.