Sözleşmeli Personel Alım İlanları

MASAK Kamu Personeli Alımı Yapıyor (KPSS Şartı 60 Puan)

Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı ilgili birimlerinde görevlendirmek adına kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralamasına göre yapılacak kamu personeli alımlarına ilişkin detaylar şu şekilde,

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Maliye Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilan ile adaylara duyurulan söz konusu alımlar 3 farklı kadrodan yapılacak. 

İlana göre, Mühendis, Çözümleyici ve Programcı pozisyonlarına yapılacak alımlarda 13 personel istihdam edilecek. 

İlana başvuruda bulunacak adaylara yönelik yayımlanan başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz.

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Bakanlığın, Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı bünyesinde istihdam edilecek personel alım ilanına başvuru yapacak adayların alım yapılacak unvanlara göre belirlenen koşulları sağlamaları gerekiyor. 

Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan metnine göre adayların, ”657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları haiz olmak, 2016-KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Kamu kurumunda ya da özel sektörde bilgi işlem alanında en az 1 yıl çalışmış olmak ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya en az 1 yıl tecilli olmak. ” şartlarını sağlamaları talep ediliyor. 

Bakanlık adaylardan yukarıda yer alan koşulların dışında ayrıca alım yapılacak unvana göre belirlenen özel koşullara da haiz olmasını istiyor. Söz konusu bu koşullara haberimizin altında yer bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

BAŞVURU DETAYLARI

Maliye Bakanlığı kamu personeli alım ilanına başvuru süreci devam etmekte olup ilana son başvuru tarihi 20 Nisan olarak açıklandı. 

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını MASAK’ın internet sitesi üzerinden “Başvuru Formu” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapacaklar.