Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 30 sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları açıklandı

 Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 30 sözleşmeli personel alımı ilanı 1 Aralık 2016 tarihinde yayımlanmış ve başvurular 20 Aralık 2016 tarihinde sona ermişti. Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları 3 Ocak 2017 tarihinde açıklandı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İLANINI HATIRLAYACAK OLURSAK;

Alım yapılacak personel sayısı: 30 sözleşmeli bilişim personeli alınacak

İş tanımı: İstihdam edilecek bilişim personelleri Millî Savunma Bakanlığı Muhabere ve Bilgi Sistem Dairesi Baskanlığı bünyesinde görevlendirilecektir.

Başvuruda aranılan şartlar:

– 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
– Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmis yurt dısındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
– Güvenlik sorusturması ve Arsiv Arastırması sonuçları olumlu olmak,
– Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek,

Başvuruda istenilen belgeler:

– Fotoğraflı Basvuru formu ve 3 fotoğraf
– Lisans diploması veya okul çıkıs belgesinin aslı veya noter onaylı sureti.
– Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge,
– Son altı ay içinde alınmıs Adli Sicil Belgesi,
– Detaylı Özgeçmis,

Başvuru tarihi ve yeri: MSB sözleşmeli personel alımı ilanına başvuracak adaylar istenilen belgeleri tamamladıktan sonra başvurularını 6 Aralık – 20 Aralık 2016 tarihleri arasında Millî Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne (Yahya Galip Cad. Bakanlıklar/ANKARA) elden teslim edilmek suretiyle yapacaktır.

 

Bir Yorum