Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlıyor?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü, geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; Büro Personeli (3) pozisyonunda sözleşmeli personel alınacak.

PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi personel alım ilanına başvurular, 16 Ekim 2017’de başlayacak ve 30 Ekim 2017 tarihine kadar Üniversite Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen yapılacak.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

Nüfus Cüzdanı aslı, fotoğraflı başvuru formu (www.msgsu.edu.tr adresinden temin edilecektir), diploma/ mezuniyet belgesi aslı veya onaylı fotokopisi, KPSS-2016 sınavı KPSSP94 / KPSSP3 sonuç belgesi, aranılan nitelikler bölümünde belirtilen belgeler, adayların aranılan niteliklerde belirtilen nitelikleri ile çalışma sürelerini, çalışmış oldukları kurumun antetli (ıslak imza ve kaşeli) yazısı ve Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet dökümü.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyan, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olan, MS Office programlarına hakim olmak ve talep edilen özel şartlara haiz olmak

BAŞVURU SONUÇLARININ AÇIKLANMASI

Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSSP94 / KPSSP3 puan sıralaması dikkate alınarak oluşturulacak olan liste en geç (5) iş günü içinde www.msgsu.edu.tr web adresinde yayınlanacak.