Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Necmettin Erbakan Üniversitesi 210 Sözleşmeli Personel Alımı İçin İlan Yayımladı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Yayımlanan ilana dair tüm ayrıntıları aşağıda aktarıyoruz. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAK KADROLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alımlarının Kamu Personeli Seçme Sınavı puan esasına göre yapılacağı ilan edildi. 

9 farklı pozisyonda yapılacağı duyurulan personel alımlarında toplam 210 kişi üniversite bünyesinde istihdam edilecek. 

Alımlara ilişkin yayımlanan ilan metnine göre, Necmettin Erbakan Üniversitesi 165 Lisans Hemşire, 10 Ortaöğretim Hemşire, 4 Ebe, 2 Ortaöğretim Kurumlarının Radyoloji Teknisyeni, 11 Radyoloji / Tıbbi Görüntüleme Teknikeri, 11 Anestezi Teknikeri , 1 Ameliyathane Teknikeri, 1 Odyometri Teknikeri ve 5 Biyomedikal Cihaz Teknikeri alımı yapacak. 

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sayfası üzerinden adaylara duyurulan perosnel alım ilanında, ilana başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan koşulları sağlamaları gerektiği vurgulandı. 

Genel Şartlar 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkekler için ; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılması sonucunda atanmaya engel bir durum bulunmamak ve Lisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

Özel Şartlar

Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen öğrenim düzeyinden mezun olmak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak. 2016 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvuru süreci ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün olarak açıklandı. 

İlana başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin yapılan açıklamada, ”Başvuru sırasında Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası beyanının teyidi amacıyla nüfus cüzdanının aslı, Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen diploma fotokopisi, 2016 yılı KPSS(B) grubu KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puanını gösterir belge. Adli Sicil Kaydı ve 1 adet fotoğraf ile birlikte başvuru formunu doldurarak şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.” ifadeleri yer aldı.