Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Necmettin Erbakan Üniversitesi En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımında Son Gün

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilanla e Ortaöğretim ve Lisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli personel alınacağını duyurmuştu. İlana başvurularda sona gelindi. 

Alınacak Personel:

* Hemşire: 24

Genel Şartlar:

* Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvuracak adaylardan; T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya tecilli olmak, Lisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP3, Ortaöğretim mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanına sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak şartları isteniyor.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Nüfus cüzdanı fotokopisi

* Diploma fotokopisi

* 2016 KPSS sonuç belgesi

İlan detayları için TIKLAYIN.

Başvuru Süreci:

* Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları bugün (13 Şubat) Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi web sitesinden (www.meramtip.com.tr) veya İnsan Kaynakları biriminden temin edilecek başvuru formu ile güvenlik soruşturması formunu doldurarak şahsen yapılacak.