Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Necmettin Erbakan Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda görevlendirmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Necmettin Erbakan Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı emrinde istihdam edilmek üzere alımı yapacağını açıkladığı sözleşmeli bilişim personeli alım ilanında yer alan detaylar şu şekilde,

ALIM YAPILACAK KADROYA İLİŞKİN DETAYLAR

Devlet Personel Başkanlığı’nın web sayfasından paylaşılan ilan detaylarında, Necmettin Erbakan Üniversitesi Kamu Personeli Seçme Sınavı puanını esas alarak bir adet sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapacak. 

Eğitim Şartı

Üniversitelerin çeşitli bölümlerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabileceği kadro için açıklanan başvuru şartında şu madde yer alıyor. ”Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak”

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda alım yapılacak kadroya ilişkin yayımlanan personel alım ilanında adayların bazı şartlara haiz olmaları isteniyor. Necmetin Erbakan Üniversitesi tarafından, alım yapılacak kadroya yönelik yayımlanan başvuru koşullarını aşağıda aktarıyoruz.

Genel Şartlar

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartlara haiz olmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek. Belge olarak öğrenilen programlama dillerinin belirtildiği onaylı lisans veya lisansüstü transkript belgesi veya mezun olunan bölümden alınan eğitimi yapılan programlama dillerini belirten onaylı yazı, çalışılan yerden alınan ve kullanılan programlama dillerini gösteren onaylı yazı veya eğitim kurumlarından alınan kurs katılım sertifikaları gibi belgeler kabul edilir. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelikte yer alan hükümleri kabul etmek ve Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya muaf olmak.

Özel Şartlar

İlan için yayımlanan özel şartlar arasında; Python, Java, Javascript (Angularjs, jquery, npm), Qt Creator, Django, Laravel frameworkleri, BPMN (Business Process Model and Notation), Enterprise Service Bus (ESB), No Sql veritabanları, Rest Api konularında belgelendirmek kaydıyla deneyimli olmak, koşulları yer alıyor.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN DETAYLAR

Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli bilişim personeli alım ilanına başvurular, 09 – 23.01.2018 tarihleri arasında, üniversitenin internet adresinde (https://www.konya.edu.tr) bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Talep Formu’nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak, eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte 23.01.2018 tarihi mesai bitimine kadar Necmettin Erbakan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Nişantaşı Mah. Dr. Hulusi Baybal Cad. Bera İş Merkezi No:12 Kat:22 Selçuklu/KONYA adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.