Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Olimpiyat ve Yaz Oyunlarına 600 Sözleşmeli Personel Alınacak

 23 Haziran 2016 Perşembe tarihli Resmi Gazete’de yer alan kararnameye göre Erzurum ve Samsun illerinde yapılacak olan organizasyonlar kapsamında Görev alacak Genel Koordinatör ve Diğer Presonellere Ödenecek Ücret ile Çalıştırılabilecek Personel Sayısının Üst Sınırı belirlendi.

Erzurum

Yayınlanan kararname ile Erzurum 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali organizasyonun süresini aşmamak kaydıyla yerli ve yabancı, tam veya yarı zamanlı en fazla 200 personel çalıştırılacaktır. Organizasyon kapsamında görevlendirilecek olan Genel Koordinatöre ilgili maddeler kapsamında sözleşmeli personel tavan ücretinin en fazla beş katı, diğer personellere en fazla iki katı maaş verilecek.

Samsun

Samsun 23. Yaz Deaflympics oyunları organizasyonu süresini aşmamak şartıyla yerli ve yabancı, tam veya ayrı zamanlı en fazla 400 personel çalıştırılacaktır. Organizasyon kapsamında görevlendirilecek olan Genel Koordinatöre ilgili maddeler kapsamında sözleşmeli personel tavan ücretinin en fazla beş katı, diğer personellere en fazla iki katı maaş verilecek.

İki Olimpiyat içinde alınacak Genel Koordinatörlerin görev süreleri organizasyon tarihinden bir yıl önce başlar ve organizasyon tarihinden sonraki altı aylık tasfiye süreci sonuna kadar devam eder.
 

Bir Yorum