Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Orman Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapıyor ! Başvurular Nasıl Yapılacak?

Orman Genel Müdürlüğü yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alım ilanı hakkında tüm detayları kamuperosneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile yayımlanan Orman Genel Müdürlüğü sözleşmeli kamu personeli alım ilanında alım yapılacak kadrolar da belirtildi. Bu bağlamda “1 (Bir) Kaptan Pilot (Uçak) / Kaptan Adayı (Uçak), 1 (Bir) Bakım / Test Pilotu (Helikopter) ve 1 (Bir) Helikopter Makinisti” kadroları için personel alımı yapılacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvurular 24 Nisan 2018 tarihinde başladı ve başvurular 2 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını kılavuzda belirtilen belgeler ile şahsen olarak gerçekleştireceklerdir. Bu bağlamda ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını “Beştepe Mah. Söğütözü Cad.No:8/1 06560 YENİMAHALLE / ANKARA (Tel:0 312 296 41 24)” adresindeki Orman Genel Müdürlüğü, Orman Yangınlarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığı Havacılık Şube Müdürlüğü” adresine yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra Orman Genel Müdürlüğü sözleşmeli kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Bu bağlamda Orman Genel Müdürlüğü tarafından ilana başvuru yapacak olan adaylarda “Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlik hizmetini yapmış olmak,, Atanmak istediği unvanla ilgili olarak ilanda belirtilen öğrenim şartı, özel şartlar ve diğer nitelikleri taşımak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak ve Orman Genel Müdürlüğünce yapılacak mülakatta başarılı olmak” şartları aranmaktadır.