Sözleşmeli Personel Alım İlanları

ÖSYM Başkanlığı Kamu Personeli Alım İlanı Yayımladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayımladı. 

ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanının detayları şöyle,

ÖSYM PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLADI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere alımı yapılacağı ilan edilen personel alım ilanında, kurum bünyesine yapılacak alımların Yerli Uzman Personel pozisyonunda yapılacağı açıklandı. 

İlana ise üniversitelerin aşağıda belirtilen bölümlerinden mezun olmuş ve ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş YDS’den istenilen düzeyde puan almış adayların başvuru yapabileceği açıklandı. 

İlana üniversitelerin; üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Coğrafya, Coğrafya Öğretmenliği, Hukuk, İşletme, Arapça Öğretmenliği, Arap Dili ve Edebiyatı, Mütercim -Tercümanlık (Arapça), Fizik ve Fizik Öğretmenliği bölümlerinden mezun adaylar başvuruda bulunabilecek. 

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Yerli Uzman Personel kadrosuna yapılacak personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı’nca bildirilen başvuru şartlarına haiz olmaları gerekiyor. 

ÖSYM tarafından yayımlanan başvuru koşulları arasında alım yapılacak unvana göre belirlenen şartlar yer alıyor. 

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak. (Yerleştirilmeye hak kazanan adaylar için), Başkanlığın ihtiyaç duyduğu alan ile ilgili konularda bilgi ve tecrübe sahibi olmak ve belirtilen dil ve düzeylerde yabancı dil bilgisini, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, veya denk kabul edilen sınavlarla belgelemek.

BAŞVURU SÜRECİ

ÖSYM Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı’nın web adresi üzerinden yayımlanan ilana başvuru süreci 2 Nisan tarihinde sona erecek. 

Adaylar istenilen evraklar ile birlikte ÖSYM Başkanlığının Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA 06800 adresinde bulunan İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığına, şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunacaklardır. 

Başvuru evrakları; Başvuru Formu, Yükseköğrenim diploması ya da geçici mezuniyet belgesi ve transkript belgesinin aslı veya Başkanlık tarafından onaylı örneği, YDS sonuç belgesi, T.C. kimlik numarası beyanı, Sabıka kaydına ilişkin yazılı beyanı, Sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel bir durumu olmadığına ilişkin yazılı beyanı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmadığına dair yazılı beyan.

İlana ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum