Sözleşmeli Personel Alım İlanları

ÖSYM Sözleşmeli Memur Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ,Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile sigortalı olarak (15) adet sözleşmeli yerli uzman personel alınacağını duyurmuştu. İlana başvurular devam ediyor.

Alınacak Personel:

* Uzman (15)

Başvuru Şartları (genel ve özel)

* 4 yıllık eğitim veren fakültelerden mezun olmak, T.C. vatandaşı olmak, kamı haklarından mahrum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel sağlık durumu olmamak.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Başvuru Formu

* Yükseköğrenim diploması ya da geçici mezuniyet belgesi ve transkript belgesinin aslı veya Başkanlık tarafından onaylı örneği

* YDS veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan sınavlardan yukarıdaki tabloda belirtilen düzeyde puan durumunu gösterir sonuç belgesi

* T.C. kimlik numarası beyanı

* Sabıka kaydına ilişkin yazılı beyanı

* Sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel bir durumu olmadığına ilişkin yazılı beyanı

* Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmadığına dair yazılı beyanı

* Başkanlığın görev alanı ile ilgili konularda bilgi ve tecrübe sahibi iseniz belge

Başvuru Süreci:

* ÖSYM personel alım ilanı başvuruları 28 Şubat 2017 tarihi mesai bitiminde sona erecek. Başvurular, ‘Sınav Başvuru Formunu’ bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurup fotoğraf yapıştırdıktan sonra, formun çıktısını imzalamak suretiyle istenilen belgelerle birlikte, “ÖSYM İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 06800 Bilkent/Ankara” adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacak.