Sözleşmeli Personel Alım İlanları

ÖSYM Sözleşmeli Personel Alımına Kimler Başvurabilir?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, geçtiğimiz günlerde bir ilan yayımlayarak  5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı olarak (15) adet sözleşmeli yerli uzman personel alınacağını duyurdu. 

Kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir?

Alınacak Personel:

* Sözleşmeli Uzman Personel: 15 

Kimler Başvurabilir?

* ÖSYM personel alım ilanına T.C. vatandaşı olanlar, kamu haklarından mahrum olmayanlar, askerlikle ilişiği bulunmayanlar, görevini devamlı yapmasına engel sağlık durumu olmayanlar başvuru yapabilecek.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Başvuru formu

* Diploma

* YDS sonuç belgesi

* T.C. kimlik numarası beyanı

* Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

Başvuru Süreci:

* ÖSYM sözleşmeli personel alımı başvuruları 13 Şubat- 28 Şubat 2017 tarihleri arasında ‘Sınav Başvuru Formunu’ bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurup fotoğraf yapıştırıldıktan sonra, formun çıktısını imzalamak suretiyle Başkanlığın “İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 06800 Bilkent/Ankara” adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. 

Başvuru Sonuçları:

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylara sınavın yapılacağı yer ve zamanı; ÖSYM Sonuç Sistemi üzerinden (sonuc.osym.gov.tr) ilan edilecektir. Ayrıca tebligat yapılmaz.