Sözleşmeli Personel Alım İlanları

PTT 257 Dağıtıcı Personel Alımı Yapacak

PTT 257 Dağıtıcı Personel Alımı Yapıyor

PTT. AŞ 257 Dağıtıcı Personel Alımı yapıyor. PTT Sözleşmeli personel alımına dair tüm detaylar bir kaç gün önce PTT tarafından duyurulmuş ve ilanlara büyük ilgi olmuştu. Söz konusu personel alımıyla alakalı ilk sinyalleri daha önce siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. PTT 2016 Sözleşmeli personel alımı kapsamında  taşra teşkilatlarına 257 dağıtıcı personel alımı yapacak.

8 Mayıs 2016 ‘da Başvurular Sona Eriyor

Başvurular 4 Mayıs 2016 tarihi itibariyle başladı ve 8 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Bahsi geçen personel alımı için sözlü sınava katılmaya hak kazananların listesi 11 Mayıs 2016 tarihinde PTT tarafından duyurulacak.

Sözlü Sınavlar Mayıs ve Haziran Aylarında Yapılacak

13 Mayıs 2016 tarihinde Sözlü sınavların yeri ve saati açıklanacak. Sözlü sınav aşamasına katılmaya hak kazanan adaylar için sözlü sınav aşamaları 23 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak ve 4 Haziran 2016 tarihine kadar sınavlar tamamlanmış olacak. Sözlü sınav tarihinde herhangi bir değişiklik söz konusu olduğu takdirde adaylar PTT A.Ş tarafından bilgilendirilecek.

Başvurular Online Olarak Yapılacak

Başvurular PTT A.Ş ‘nin İnsan Kaynakları Müdürlüğü internet sayfasından online olarak yapılabilecek. PTT A.Ş Dağıtıcı personel alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar “ik.ptt.gov.tr” adresini ziyaret edebilirler.  Başvuru süreci, başvurular için özel ve genel şartlar ve çok daha fazlasını incelemek isteyenler için söz konusu personel alım ilanı ve başvuru kılavuz linki aşağıdadır.

Bir Yorum

  1. KPSS mecburiyeti varmı ben kayıt yaptırdım ama uzaktaydı sınav gitmedim yani ben başvurabilirmiyim

  2. Ptt kargoda moto kurye olarak is ariyorum yardimci olurmusunuz

  3. Kargo sektöründe de oldukça tercubeliyim 5443061402 nereye başvuru yapabiliriz