Sözleşmeli Personel Alım İlanları

PTT KPSS Şartsız Personel Alım İlanına Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

PTT tarafından geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda PTT’nin kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacağı ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak sözleşmeli personel alım ilanında PTT “Uzman yardımcısı(250), Mimar (20) Mühendis (200), Avukat (82), Gişe ve büro görevlisi (2625), Tekniker (200), Postacı (1623)” kadroları için personel alımı yapacağı ifade edildi. Söz konusu personel alımında PTT bu kadrolarda toplam 5 bin personel alımı yapacağı ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI DEĞİŞTİ

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda PTT tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Genel şartlar ilanın ilk günkü yayımlandığı şekli ile kalmadı. PTT tarafından 5 bin sözleşmeli personel alım ilanında bir güncelleme yapıldı ve genel şartlar değişti.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Peki ilana başvurular ne zaman başlayacak? PTT 5 bin sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 14 Mayıs 2018 tarihi ile 18 Mayıs 2018 tarihi arasında gerçekleştireceklerdir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını online olarak yapacaklardır. Elektronik ortamda yapılmayan şahsen ve posta yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Bu bağlamda adaylar başvurularını www.ptt.gov.tr ve http://ik.ptt.gov.tr internet adreslerinden yapacaklardır. Aydalar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvuru yapabileceklerdir. PTT Uzman Yardımcısı pozisyonu hariç diğer pozisyonlar için Mernis adresinin bulunduğu İl’e göre tercih yapacaktır.

Bir Yorum