Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Uzmanı Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı

Sağlık Bakanlığı’nın resmi internet sayfasından sözleşmeli bilişim uzmanı alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde sözlü mülakata çağrılan adaylardan başarılı olanlar açıklandı. Sınav sonuçlarını Sağlık Bakanlığı internet sitesinden öğrenebilirsiniz. Sözleşmeli Bilişim Uzmanı alımı için mülakat sonuçları Sağlık Bakanlığı internet sitesinden yapılabiliyor. Sözlü Mülakat sayfasında sorunlar olabiliyor.Sağlık Bakanlığı Aşağıdaki pozisyonlar için sözlü sınav yapmıştı. 

Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Uzmanı Alımı İçin Pozisyonlar;
Yazılım Proje Yöneticisi
Ağ Yönetim Uzmanı
Sistem Güvenliği Uzmanı  
Windows Sunucu Uzmanı
Linux Sunucu uzmanı
Oracle Veri Tabanı uzmanı
MSSQL veritabanı uzmanı
.Net Yazılım Uzmanı
Java Yazılım Uzmanı
Veri Madenciliği Uzmanı

Sözleşmeli Bilişim Uzmanı Sözlü Mülakat Sorgulama yapabilirsiniz. Fakat Sistem ara ara aksaklıklara uğrayabilir. Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü bu konuda hakkında çalışmalarını devam ettirdiğini daha önce bildirmişti. Sistemde sorunla karşılaşmanız durumunda 0 312 585 2390 numaralı telefon ile mülakat sonuçları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Sözlü Mülakat Sonrasında Bir Çok Pozisyon Hala Boş

Sağlık Bakanlığı tarafından sözlü mülakatı yapılan Sözleşmeli Bilişim Uzmanı alımı sonuçlarına göre boş pozisyon sayısı hala 11 olarak gözüküyor.Bir çok pozisyonda adaylar sözlü mülakat aşamasında başarılı olamadılar. Boş olan pozisyonlar için yakın zamanda tekrar sözleşmeli personel alım ilanının açılması bekleniyor. Konu hakkında takiplerimizi sürdüreceğiz.
Kamu personel alımları, kamu haberleri , son dakika gelişmeleri ve daha fazlası için kamupersoneli.net’in sizler için geliştirdiği android uygulamamızı indirebilirsiniz. 

Kamupersoneli.net