Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Memur Alımı İlanı Başvurularında Son Gün

Sağlık Bakanlığı’nca yayımlanan sözleşmeli memur alımı ilanına başvurular sona eriyor. Söz konusu AB projesi kapsamında personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. İlanla alakalı olarak detayları sizler için derledik.

Peki ilana kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? İşte detaylar…

Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesi üzrinden yayımlanan personel alım ilanı içerisinde verilen detaylara göre; “Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Sağlık Statüsünün ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Sunulan İlgili Hizmetlerin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında görev verileceği ifade edilmişti.

SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIYOR

Sağlık Bakanlığı tarafından AB projesi kapsamında istihdam edilecek personel alım ilanı için üniversitelerin alakalı bölümlerinden mezun olan adayların başvuruda bulunabileceği belirtildi.

Söz konusu yayımlanan ilana göre 2 farklı kadrodan yapılacak personel alımında ise 4 kişinin istihdam edileceği belirtildi.

Bakanlık tarafından alım yapılacak kadrolar ise;  AB Tahakkuk’un yanı sıra Bordro Asistanı ve AB Finans Asistanı pozisyonlarına yer verildi. Söz konusu yayımlanan ilan metninde AB Tahakkuk ve Bordro Asistanı kadrosu için 3 diğer yanda AB Finans Asistanı kadrosu için ise 1 personelin istihdam edileceği açıklandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 9 Mart 2018 tarihine kadar alınacak. Adaylar ingilizce dilinde hazırladıkları özgeçmişlerini her bir sayfası paraflanmış şekilde olarak elden verebilecek veya posta yolu sayesinde T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Göç Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanlığı Sağlık Mahallesi A. Adnan Saygun 2 Cad No: 55 G Blok K:1 Oda No:6 06100 Sıhhiye Çankaya/Ankara adresine ulaştırabilecekler.

AB Finans Asistanı kadro detayları

AB Finans Asistanı kadrosu için başvuru yapacak adayların;

Finans, İşletme, İktisat, Bankacılık, Muhasebe, Ekonomi, Maliye, Ticaret, Uluslararası İlişkiler bölümlerinden veya bunlara denk bölümlerden lisans derecesi üzerinden mezun olmak, en az 5 yıl genel iş deneyimi bulunması, finans alanı içerisinde en az 3 yıl iş deneyimi olması adaylardan isteniliyor.

Ayrıca adaylardan istenilen diğer şartlar ise; en az 1 yıl kalkınma/ kurumsal kapasite geliştirme/uluslararası işbirliği/insani yardım projelerinin hesaplarının tutulması, muhasebe süreçleri ve raporlaması konusunda çalışmış olması durumu bulunması istenilmekte.

Ayırca adayların kadrolara başvuru yapabilmeleri için çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce bilmesi ve ayrıca MS Office programlarını üst düzey olarak kullanabilmeleri ve iyi raporlama becerileri olması talep edilmekte.

AB Tahakkuk ve Bordro Asistanı kadro detayları

AB Tahakkuk ve Bordro Asistanı kadrosuna başvuruda bulunacak adayların ise; İktisadi ve İdari Bilimler, Muhasebe veya Mühendislik, Ekonomi, İnsan Kaynakları Yönetimi bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olunması ve en az 3 yıl iş deneyimi bulunması gerekiyor.

Diğer yandan adaylardan istenilen şartlar arasında ise en az 1 yıl tahakkuk ve bordro veya insan kaynakları işe alım kurumsal kapasite geliştirme alanlarında iş deneyimi bulunması gerekmekte.