Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sahil Güvenlik Komutanlığı En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alım İlanına Başvurular İçin Son Gün

Hatırlanacağı üzere Sahil Güvenlik Komutanlığı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesi üzerinden bir ilan yayımlayarak 240 kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. 

Söz konusu personel alım ilanına son başvuru tarihi 30 Nisan tarihinde sonra erecek. İlana dair tüm bilinmesi gereken noktaları sizlerle paylaşıyoruz. 

240 PERSONEL ALIM İLANI

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanına ilan metinlerinde yer alan bölümlerin gerekliliklerine uygun olan lise ve önlisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri ilan edildi. 

Çeşitli kadrolarda yapılacak personel alımları KPSS puan sıralamasına göre yapılacak olup taban puan 60 olarak duyuruldu. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

DPB’de yayımlanan personel alım ilanında çok sayıda pozisyonda alım yapılacağını sizlere aktarmıştık. İlan metninde yer alan açık pozisyonları detaylı bir şekilde siz ziyaretçilerimize aktarıyoruz.

Lise Mezunu Adaylar İçin Açıklanan Boş Kadrolar;

Destek Personeli (Terzi), Destek Personeli (Garson), Destek Personeli (Hizmetli), Destek Personeli(Boyacı/Badanacı), Destek Personeli (Berber), Destek Personeli (Bahçıvan), Teknisyen (Sıhhi Tesisat), Teknisyen(Klima İklimlendirme), Teknisyen (Gemi İnşa), Teknisyen(Elektronik), Teknisyen (Santral), Teknisyen (Motor), Teknisyen (Elektrik), Teknisyen (Basın Yayın), Teknisyen (Bakım Onarım), Teknisyen (Bilgisayar/ Veri Bankası), Büro Personeli (Resepsiyon), Büro Personeli, Büro Personeli (Kasiyer) 

Önlisans Mezunu Adaylar İçin Açıklanan Boş Kadrolar;

Büro Personeli (Hesap Sorumlusu), Büro Personeli (Mal Sorumlusu), Büro Personeli (Ambar), Tekniker (Video Montaj), Tekniker(Tapu Kadastro), Tekniker (Sıhhi Tesisat, Tekniker (İnşaat), Tekniker (Harita Kadastro), Tekniker (Bilgisayar Teknikeri), Tekniker (Elektronik Teknikeri), Tekniker (Elektrik Teknikeri), Büro Personeli (Mali İşler), Büro Personeli(Fotoğraf), Büro Personeli (Giriş Kontrol), Büro Personeli (Dava Takip)

BAŞVURU KOŞULLARI

Sahil Güvenlik Komutanlığı yayımladığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı koşulları sağlamalarını istiyor. İlan metninde yer alan ve ilana başvuruda bulunacak tüm adayların sağlaması gereken başvuru koşulları şöyle;

Genel Şartlar; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak, Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış ve 01 Ocak 2018 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak, Daha önceden sözleşmeli personel statüsünde çalışanlar için, başvuru yapacağı tarih itibariyle sözleşme fesih tarihinin üzerinden en az bir yıl geçmiş olmak ve Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

KPSS Şartı; Sahil Güvenlik Komutanlığı ilan metninde KPSS şartıyla alakalı olarak şu maddeyi yayımladı. ”Alım yapılacak unvanların karşısındaki puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS notunu (en az 60) almış olmak, Yapılacak başvurularda; 2016 yılı KPSS sınavına ait KPSSP93 ve KPSSP94 puan türü kullanılacaktır,”

Eğitim Şartı; İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSS’ye girmiş olmak,

BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN

Alım yapılacak kadrolara ilişkin detayları ve başvuru koşullarını aktardığımız personel alım ilanına başvurular 30 Nisan tarihinde sona erecek. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını  Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar. 

İlan metnini görüntülemek için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum