Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Samsun Devlet Opera ve Balesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvurularında Son Gün !

Samsun Devlet Opera ve Balesi tarafından yayımlanan ilan ile, Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 1 Bale Sanatçısı ( Kordöbale) alınacağı duyuruldu.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN !

İlanda talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları bugün (6 Ekim) mesai bitiminde sona erecek. Adayların başvuruları, istenilen belgeler ile birlikte “Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı Kale Mah. No:167 Atatürk Kültür Merkezi İlkadım/SAMSUN” adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

İSTENİLEN BELGELER

Özgeçmiş, 2 Adet Fotoğraf, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Diploma Aslı/Noter Tasdikli Örneği, Adli Sicil Raporu

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU ŞARTLARI

Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır. Yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuarların bale bölümünden en az lise düzeyinde mezun olmaları ya da lisans düzeyinde öğrenimlerine devam ediyor olmaları şartı aranır.

SINAV ŞEKLİ

Klasik Bale dersi (Bar ve orta egzersizleri)

Adayın kendi seçeceği klasik eserlerden bir varıatıon.