Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımladı. 

Yayımladığı ilana göre Samsun Tekkeköy Belediye Başkanlığı ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı gerçekleştirecek.

Söz konusu sözleşmeli personel alım ilanında yer alan kadroları, adaylarda aranan genel başvuru koşullarını ve ilana dair diğer tüm detayları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

TEKKEKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına göre, kurum bünyesine Mühendis kadrosundan personel alımı yapılacak.

Harita Mühendisi pozisyonuna yapılacağı duyurulan personel alımlarında Tekkeköy Belediye Başkanlığı bünyesine 1 kişi istihdam edilecek. 

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanlığı’nca yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar, ilan metninde açıklanan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. İlan metninde yer alan başvuru şartlarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

İlana başvuru yapacak adaylardan talep edilen koşullar,

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Samsun ili sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olacak sağlık problemi olmamak, Başka bir kurumda sözleşmeli olarak çalışıyor olmamak, 

Yukarıda yer alan koşullara ek olarak Tekkeköy Belediye Başkanlığı adaylardan, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, En az 1 yıl Harita Mühendisi olarak çalıştığını belgelemek, mesleği ile ilgili cihazları kullanabiliyor olmak, Netcad ve benzeri çizim programlarını aktif olarak kullanabiliyor olmak ve başvuru yapacak adayların 25-30 yaş aralığında olmasını talep ediyor. 

BAŞVURU EVRAKLARI

Devlet Personel Başkanlığı ile adaylara duyurulan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar, başvuru sırasında ilan metninde yer alan evrakları teslim edeceklerdir. İlan metninde yer alan başvuru evrakları, öğrenim durumunu gösterir belge, nüfus cüzdanı fotokopisi, yerleşim yeri belgesi, sağlık kurulu raporu ve adli sicil belgesi, askerlik durum belgesi, özgeçmiş, hizmet belgesi, fotoğraf, baka bir kurumda çalışmadığına dair beyan 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 21 Şubat tarihi mesai bitimine kadar Tekkeköy Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen başvuru yapacaklardır. 

Söz konusu ilana, üçüncü şahıslar ve posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.