Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Savunma Sanayi Müsteşarlığı (SSM) KPSS 70 puan ile personel alımı başvuruları devam ediyor

Milli Savunma Bakanlığı Savunma Sanayi Müsteşarlığı KPSS 70 puan ile 35 sözleşmeli personel alımı yapacağını resmi internet sitesi üzerinden duyurmuştu. Peki, SSM sözleşmeli personel alımı ilanına kimler başvuru yapabilecek? İşte SSM personel alımı ilanı detayları…

Alım yapılacak personel: 25 proje mühendisi, 5 proje asistanı ve 5 yönetici asistanı olmak üzere toplam 35 adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. (İlanlarlarla ilgili tüm şartlar sayfanın en alt kısmında belirtilmiştir.)

Başvuruda aranılan şartlar:

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
– 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak
– Üniversitelerin ilgili lisans programlarından mezun olmak
– Askerliğini fiilen yapmış olmak veya muaf olmak
– KPSS ve YDS puanlarına sahip olmak

Başvuruda istenilen belgeler:

– Özgeçmişi (Adı, soyadı, öğrenim safahatı (lise, lisans, yüksek lisans vb. öğrenim yılları ifade edilecektir), aile durumu, iş tecrübeleri, sahip olduğu sertifikaları, hobileri gibi bilgileri içerecek şekilde düzenlenmiş olarak ).
– Son 6 aya ait 4,5×6 ebadında vesikalık fotoğrafı.
– Öğrenim belgesi ve Yükseköğretim Kurulu denkliği belgesi (Yükseköğretim Kurulu denkliği ile başvuran adaylar için).
– Uluslararası geçerliliği olup, dil yeterliliği bakımından YDS seviyesine denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen puanla başvuruda bulunulması halinde ilgili belgeyi.
– Eksik belge, bilgi ve koşulları uymadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve bu adaylar sınava çağrılmayacaktır.
– Sınava ilişkin tüm belgeler elektronik ortamda alınacaktır.

Başvuru tarihi ve yeri: Müsteşarlığın internet adresindeki (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, aşağıda belirtilen belgeleri son başvuru tarihi olan 17 Şubat 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar (saat: 18:00) sisteme yükleyeceklerdir.